Näin se menee:netti auki,STA Travelin sivuille,sieltä sopiva päivämäärä Juhannuksen jälkeen,varaa lento vaikkapa 25.6. lähteväksi Helsingistä kohti Enkelten kaupunkia,maksa lento.
Reissuun lähteminen ei voi paljon yksinkertaisempaa olla näinä tietotekniikan ihmeellisinä aikoina.Kaikkeen tähän käytin aikaa noin vartin verran.Tai varsinainen varaustapahtuma ei viennyt kuin muutaman minuutin,mutta kun on idiootti,niin silloin saattaa ongelmia tulla.kun tässä paljon mainostamassani tietotekniikan kulta-ajassa ei osaa meikäläinen käyttää näitä maksupalveluja nimeltä Verified by Visa.Tai nyt osaan,mutta meinasin menettää uskoni tietotekniikan mahdollisuuksiin hetkeksi.
Lennot siis varattu ja päivämäärät selvillä.25.6. starttaa seuraava kiertue Kaakkois-Aasiassa ja päättyy 10.8.,juhlaa kertakaikkiaan.
Totuushan on,että matkakärpäsen puraistessa oikein kunnolla,on jotakuinkin kuka tahansa todella koukussa retkeilyyn.Itse olen tällä hetkellä pahassa nalkissa ja hyvä näin.Retkeily tuo mukavaa sähköä arkipäivän vapaisiin hetkiin.On erittäin mukava suunnata ajatukset ensi kesän mahdollisiin suunnitelmiin...
Niistä myöhemmin lisää.


351597.jpg