Ja hyvaa huomenta Vietnam!Saavuimme muutama tunti sitten Saigoniin ja nain ollen Kambot tuli kahlattua pintapuolisesti lapi melkoisella vauhdilla.Reitti kulki jotakuinkin seuraavalla tavalla: Kroh Koh Kong-Sihanoukville-Phnom Pehn-Siem Riep-Phnom Pehn. Linjuriautossa tuli istuttua muutamia tunteja melko lyhyessa ajassa,koska tosiasiahan jalleen kerran on,etta tallaisella seitseman viikon lomalla ei paljoa ehdi pysahdella mikali meinaa ehtia nahda hiukankin enemman mestoja. Matkustaminen on melko rankkaa puuhaa,mutta onneksi kiire helpottaa loppua kohden ja rantalomailut paasevat alkamaan tassa jossain vaiheessa.

Ilmat ovat olleet erittain hyvat alkumatkan sateista paastyamme.Aurinko on porottanut oikein lampimasti ja meikalainen onnistui perinteiseen tapaan polttamaan itseni Angor Watin temppelikiertueella oikein komeasti.Perus vaimonhakkaajapunaniskarusketus.Kun ei vaan jarki sano,etta sita aurinkorasvaa on parempi laittaa ennen kuin palaa totaalisesti...

No.Nyt sitten aika levata hiukan.Temppeliraporttia pukkaa jossain vaiheessa,mutta ei juuri nyt.Saigon kutsuu nautiskelemaan ja laittamaan itsensa pelikuntoon seuraavia siirtymia varten.