Vielä on talvea jäljellä vaikka muille jakaa.Lentoliput ovat poltelleet taskussa jo tovin, mutta eipä taida auttaa itku markkinoilla.
Tähän kaikkeen on kuitenkin oiva lääke:Lonely Planet ja hitunen muistoja viime reissulta.Nimittäin onhan aina seuraava reissu,jota voi määritellä edellisen reissun perusteella.Paikat ovat  tuttuja ja kulttuurista tietää jotakin eli uskaltaa jo suunnitella aika pitkälle tekemiset ja menemiset kotisohvalta käsin, LP:tä selaillen ja edellisen reissun kokemuksia arvioiden. Kuitenkin paras puoli seuraavassa reissussa on se muuttujien määrä ja se, ettei loppujen lopuksi tehdyillä suunnitelmilla ole kovinkaan paljon väliä.Suunnitelmat lähinnä määrittävät sen milloin laskeudut kohteeseen A ja milloin lähdet kohteesta A. Aikajanalla tapahtuvat seikat voidaan janalle suurin piirtein sijoittaa matkustuskohteiden muodossa eli määritellen ne kohteet johon haluat osua 1,5 kuukauden aikana ja siinä kaikki. Enempää et voi tehdä ja tuokin on jo melko pitkälle vietyä, mikäli matkustusfilosofia käsittää carpe diem henkisen retkeilyn:"Sinne minne tuuli,tuuli kuljettaa ja nenä näyttää.",kuten eräs trävelleri joskus tokaisi.
Eli kun luvataan matkasuunnitelmia kertoa tarkasti, voin luvata vain sen, että suunnitelmat ovat tarkkoja vain suunnittelun tasolla ja  varmaa on ainoastaan se, että milloin lähdemme reissuun ja milloin tulemme reissusta takaisin. Eli kun kirjoittelen suunnitelmia, niin kaikki on alustavaa ja on mukava ensi syksynä katsoa miten suunnitelmat natsasivat sen suhteen mihin reissu reissupariskuntaa kuljetti...