Vuodet vierii ja minä niiden mukana.Talvi on ollut lämmin ja vieriminen helppoa.Kuukausia on muutamia kulunut edellisestä retkestä kaukomaille ja seuraavan kesän suunnitelmat alkavat hahmottua hitaasti,mutta varmasti.
Tulevan kesän meno keskittyy edelleen tuonne Thaimaan ympyröihin.Reitti vain on hiukan erilainen tod.näk.Viime kesänä jäin Kambotsa tarkastamatta eli suurella todennäköisyydellä on syytä suunnata alkajaisiksi siihen suuntaan.Tai näin ainakin luulen.
Matkan alkamisajankohdasta ei voi vielä varmasti mitään sanoa,mutta kesä se tulee olemaan suurin piirtein.Retkipaketti ajallisesti ei tule olemaan yhtä pitkä kuin viime vuonna,mutta kuukauden päivät kuitenkin.Lyhyemmäksi aikaa on turha mihinkään lähteä ja kuukausikin on sillä ja rajoilla onko järkee vai ei,no uskoisin aikaisempien kokemusten perusteella olevan jotain järkeä...
Kohta siis alkaa taas jännittäminen ja säätäminen oikein urakalla,mutta sitä ennen pitäisi varmaan tehdä gradu valmiiksi ja koettaa muutenkin saada kouluasiat mallilleen,jotta sitä voi hyvillä mielin retkeillä maailman äärissä.